Österlen Experten

Junior

fler produkter kommer inom kort

Svava 16", 0-vxl


En sagolik barncykel in i minsta detalj. Svava 16″ finns i rosa med kaniner eller i turkos, där cykeln berättar en traditionell saga med annorlunda touch. 
Cykeln har fotbroms bak samt handbroms. Fram sitter cykelkorg för små samlare och bak en pakethållare för bollen eller mjukisdjuret. Svava har lackade skärmar, kedjeskydd och stöd.

Brokk 16", 0-vxl

Brokk är en 16″ tuffing med högre cross look-a-like-styre med ramskydd. Denna barncykel finns i två olika utföranden. 
 Cykeln är rustad med aluminiumram, fotbroms och handbroms fram, skärmar, kedjeskydd och stöd. Däcken har reflexsidor för maximal synlighet.

Lill-Karin 24", 3-vxl

Lill-Karin är en liten kopia av vår mesta klassiker, Karin. Tre växlar, fotbroms och en effektiv v-broms fram ger rejäla fart- och bromsresurser. Pakethållare, cykelkorg, stöd, lås, reflexer och diodbelysning ingår i originalutrustningen. De 24” stora hjulen och den 38 cm höga ramen gör Lill-Karin till en alldeles lagom stor cykel för dig som är mellan 130 och 150 cm lång.

Team JR 24", 24-vxl


Med en vikt på endast 11,1 kg är Team JR  en cykel som bjuder på en hel del extra cykelglädje. Den har en aluminiumram konstruerad för minimal vikt och maximal styrka, och geometrin är skräddarsydd för killar och tjejer som hunnit bli 130-150 cm långa.